Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă

Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă
Burgerii de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 calorii, 33g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de miel măcinat, cățel de usturoi, frunze de mentă plus 2 linguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Burgeri de miel cu față deschisă, cu gust de fistic-caise, Burgeri marocani de miel cu sos de mentă-iaurt, și Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați iaurtul, menta tocată, sucul de lămâie și sarea după gust. Se toacă 1 jumătate de cățel de usturoi și se amestecă în sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IaurtIaurt
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SosSos
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BatetiBateti
3
Amestecați mielul, pătrunjelul, ceapa, sarea, piperul și ienibaharul cu mâinile într-un castron până când sunt combinate (nu suprasolicitați amestecul sau chiftelele vor fi dure). Formați-vă în 4 (4 1/2-inch) patties (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CeapăCeapă
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți ambele părți ale feliilor de pâine cu 2 linguri de ulei (total pentru toate feliile) și grătiți, acoperite numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată, până devin aurii, 1 până la 2 minute în total. Frecați 1 parte a fiecărui pâine prăjită cu partea tăiată a usturoiului rămas și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Grătare pe grătar ușor uleiat, acoperite numai dacă folosiți un grătar pe gaz, întorcându-se o dată, până se rumenesc, dar încă ușor roz în centru, 5 până la 7 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Aruncați împreună mesclun, frunze întregi de mentă, ulei de linguriță rămas și sare și piper după gust. Împărțiți mielul între pâine prăjită pe farfurii, apoi puneți sosul peste și deasupra cu verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MentăMentă
VerziiVerzii
SosSos
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
* Burgerii pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare, la foc moderat, răsturnând o dată, 9 până la 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista