Burgeri De Linte, Dovlecei Și Cimbru
Burgerii de linte, dovlecei și cimbru ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 7 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ardei gras, linte verde, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Caponata de dovlecei cu pui de cimbru și usturoi, Hotpot de linte cu găluște Feta și cimbru, și Burgeri De Curcan Cu Cimbru Și Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare și adăugați ceapa de primăvară. Aruncați uleiul pentru câteva secunde.
Adăugați ardeiul și gătiți câteva secunde mai mult decât adăugați dovlecelul. Gatiti pana cand dovlecelul incepe sa se inmoaie.
Adăugați tocatul vegetal și pesmetul și amestecați bine. Tocatul și pesmetul vor absorbi umezeala din dovlecei, ceea ce va împiedica ingredientele să fie prea umede.
Acum adăugați lintea, sosul de ardei iute și sosul de soia și amestecați bine. Gatiti cateva minute, astfel incat tocatul vegetal are sansa de a gati.
Adăugați tahini și condimentați bine. Veți cădea amestecul începând să vină împreună.
Puneți amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească. Odată ce este suficient de rece pentru a fi manipulat, modelați în 7 bile, cu mâinile înfăinate, apoi strângeți ușor în chiftele.
Răciți burgerii până când sunteți gata să le gătiți. Ei vor păstra forma mai bine dacă sunt răciți pentru o vreme.
Coaceți, grătați sau prăjiți burgerii. L-am prăjit pe al meu puțin ulei de rapiță câteva minute pe fiecare parte până se rumeneste.
Serviți pe chifle de burger prăjite cu toppinguri la alegere. Mai ușor cu muștarul!1