Burgerii de linte cu maioneză de lămâie-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 510 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 572 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, maioneză fără ouă, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Burgeri de busuioc cu maioneză de roșii uscate la soare, Burgeri de pui cu față deschisă cu maioneză de busuioc, și Blat cu maioneză de lămâie-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți 1/4 cană de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
3
Adăugați ciupercile, usturoiul, cimbrul și restul de 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti pana cand ciupercile sunt moi, 6-8 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Piper
Cimbru
Sare
4
Amestecați mazărea și 1 cutie de linte până se omogenizează într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați mazărea și lintea piure într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați restul de 1 cutie de linte, 1/3 cană de făină de porumb, maioneză, suc de lămâie și amestecul de ciuperci. Forma 1/3-cupfuls de amestec în unsprezece 3/4-inch grosime chiftele slider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Făină De Porumb
Ciuperci
Linte
7
Presărați 1/4 cană făină de porumb pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Așezați burgerii deasupra făinii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
9
Presărați restul de 1/4 cană de făină de porumb deasupra burgerilor. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
10
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei la foc mediu în tigaie. Gatiti burgerii pana se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Se amestecă maioneza, busuiocul și coaja de lămâie până se omogenizează într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Maioneză
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lucrând în loturi, așezați pâinea în tigaie și gătiți până se prăjește ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Pâinea poate fi, de asemenea, la grătar sau prăjită într-un cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
3
Ungeți maioneza pe pâine și deasupra cu burgerii de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Linte
Pâine
4
Se servește cu avocado dacă se folosește, roșii, salată și se acoperă cu restul feliilor de pâine.