Burgeri De Curcan Cu Roșii Uscate La Soare

Burgeri De Curcan Cu Roșii Uscate La Soare
Sun-Dried Tomato Turkey Burgers este un fel principal American. Această rețetă face 6 porții cu 387 calorii, 45g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 4,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgeri de curcan uscați la soare cu busuioc a Comandoli, Burgeri de roșii-Pesto uscați la soare, și Burgeri de curcan cu roșii uscate la soare și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa în jumătate. Tăiați mărunt o jumătate și feliați subțire jumătatea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Combinați 1/2 cană de feta, roșii uscate la soare, ceapă tocată, sare și piper într-un castron mare. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Formați în șase chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165 CP și sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Între timp, sotati ceapa feliata intr-o tigaie mica antiaderenta acoperita cu spray de gatit pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți burgeri pe chifle cu ceapă și feta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burgerii de curcan pot fi asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Proprietatea Anthem Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Anthem Estate Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley
cireș negru, vanilie, bogat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista