Burgeri De Curcan Cu Față Deschisă
Nevoie de o curs principal fără lactate? Burgerii de curcan cu față deschisă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 419 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți maioneză, condimente, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Burgeri De Curcan Cu Fenicul Deschis, Burgeri De Soare Cu Față Deschisă, și Burgeri De Ton Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul pe o grosime dublă de folie rezistentă.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați folie în jurul usturoiului.
Se coace la 425 la 15-20 de minute sau până se înmoaie usturoiul. Se răcește timp de 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza și pesto; pus deoparte. Într-un alt castron mic, combinați condimentul Italian și uleiul rămas; periați peste pâine. Pune deoparte.
Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron mare.
Adăugați miere, muștar, sare și piper. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Formați în două chiftele.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz. Pâinea la grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește. Completați fiecare felie de pâine cu salată, burger, roșii, ceapă și 1 lingură de amestec de maioneză.