Burgeri De Curcan
Turcia burgeri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pâine pita, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Curcan, Burgeri De Curcan, și Burgeri De Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Zdrobiți căței de usturoi, presărați cu puțină sare și, cu partea plată a unui cuțit mare, amestecați și ungeți amestecul într-o pastă grosieră.
Bateți usturoiul cu sosul balsamic, Worcestershire și fierbinte într-un bol mic.
Zdrobiți curcanul și carnea de vită într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă amestecul de usturoi peste carne și se formează în 4 burgeri (5 uncii). Acoperiți și puneți deoparte în timp ce gătiți ceapa.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, dar nu se rumenesc, aproximativ 15 minute. Condimentează ceapa cu restul de linguriță de balsamic și sare și piper, după gust.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare timp de un minut.
Ungeți 1 parte a burgerilor cu uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti partea asezonata in jos pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Periați și condimentați partea superioară a burgerilor, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este maro, încă aproximativ 2 minute.
Transferați burgerii într-un vas de copt și coaceți până când un termometru citit instantaneu introdus lateral în burgeri înregistrează 160 de grade F, aproximativ 5 minute.
Așezați burgerii pe chifle sau în pita și lăsați să se odihnească câteva minute.
Serviți cu ceapa caramelizată și garniturile la alegere.