Burgeri de Crab cu rădăcină de țelină Remoulade Slaw

Burgeri de Crab cu rădăcină de țelină Remoulade Slaw
Burgeri de Crab cu rădăcină de țelină Remoulade Slaw este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1499 calorii. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, salată de unt, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Rădăcină de crab și țelină R. mul, C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), și Radacina De Telina R. C. M. Roxana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-un castron mare, bateți maioneză, ou, scallions, sos Worcestershire, muștar uscat, sos fierbinte și sare și piper, după gust. Îndoiți carnea de crab și 1 cană de pesmet până când sunt combinate. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Împărțiți amestecul în 4 porții egale și formați-le în torturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Pudră De MuștarPudră De Muștar
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrabmeatCrabmeat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți prăjiturile pe foaia de copt, acoperiți cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Între timp, faceți slaw: într-un castron mic, bateți maioneza, smântâna, oțetul, dijonul, sucul de lămâie, boiaua, cayenne, pătrunjelul și sarea și piperul, gustați. Folosind accesoriul de răzătoare de pe robotul de bucătărie sau o răzătoare de cutie, radeți rădăcina de țelină. Lucrați rapid, astfel încât rădăcina să nu devină maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TelinaTelina
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
RăzătoareRăzătoare
BatetiBateti
BolBol
4
Se transferă într-un castron mediu, se adaugă se toarnă pansamentul peste rădăcina de țelină. Aruncați pentru a combina și a da la frigider cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți chiftelele de crab din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
6
Așezați firimiturile de pâine rămase într-un vas puțin adânc. Dragați prăjiturile în firimiturile de pâine și bateți-le de-a lungul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați chiftelele în ulei și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Transferați pe placa căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Condimentați prăjiturile cu sare cât sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Așezați pe foaia de copt pentru a ține într-un cuptor preîncălzit la 250 de grade în timp ce prăjiți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Feliați rulourile kaiser în jumătate, unt, puneți-le pe o tigaie și prăjiți-le sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kaiser BunKaiser Bun
UntUnt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
12
Pentru a asambla burgerii, așezați un tort pe jumătatea inferioară a fiecărui coc și deasupra cu rădăcina de țelină, o bucată de salată și o felie de roșii. Acoperiți cu cealaltă jumătate a chiflei și serviți cu inele de ceapă Rajun' Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
CeapăCeapă
RolaRola
13
Într-un castron mare, bateți împreună smântâna, laptele și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Sos FierbinteSos Fierbinte
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Adăugați inelele de ceapă și dați deoparte în timp ce condimentați făina. Într-un vas mare de copt sau o farfurie de plăcintă, combinați sarea de țelină, pudra de ceapă, pudra de usturoi, pudra de muștar, boia de ardei, pudra de chili, piperul alb, sarea și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Piper AlbPiper Alb
Sare De țelinăSare De țelină
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
15
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei la 350 de grade F într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
16
Scoateți inelele de ceapă din amestecul lichid și dragați în amestecul de făină. Repetați procesul pentru a acoperi dublu inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
17
Așezați inelele de ceapă în ulei în loturi și prăjiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
18
Scurgeți inelele de ceapă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați cu sare încă fierbinte, apoi transferați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyhartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust4salată de untsalată de unt4creveți și cu veneUlei de legume, pentru prăjitUlei de legume, pentru prăjit1Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrădăcină de țelină medie, decojită și împărțită (aproximativrădăcină de țelină medie, decojită și împărțită (aproximativ1Oreos dublu umplutMăsline de cocktail umplute cu pimientoMăsline de cocktail umplute cu pimiento11 lingură de oregano uscat1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyMuștar DijonMuștar Dijon1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat1lingura. otet de vin rosuou, ușor bătutou, ușor bătut1Oreos dublu umplutmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opționalmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opțional1lingura. otet de vin rosuroșie de moștenire, feliatăroșie de moștenire, feliată1Oreos dublu umplut2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1lămâie, sucatălămâie, sucată454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de crab forfetară, culeasă pentru scoicicarne de crab forfetară, culeasă pentru scoici791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier1Oreos dublu umplutpudră de muștarpudră de muștar1Oreos dublu umplutceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet pankopesmet panko1Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjel Italian tocatefrunze de pătrunjel Italian tocate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysos de ardei iute (recomandat: cristal)sos de ardei iute (recomandat: cristal)2mariceapa rosie, feliata in ineleceapa rosie, feliata in inele4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt crăpatSare și piper negru proaspăt crăpat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyscallions felii subțiri, vârful alb numaiscallions felii subțiri, vârful alb numai4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de auto-creșterefăină de auto-creștere1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe4kaiser rollskaiser rolls22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei vegetal, pentru prăjitulei vegetal, pentru prăjit1Oreos dublu umplut1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista