Burgeri De Ciuperci
Reteta burgeri de ciuperci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 219 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, brânză mozzarella parțial degresată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri De Ciuperci, Burgeri De Ciuperci, și Burgeri De Curcan Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare ardei gras în 8 fâșii; tăiați ceapa în 8 felii.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați ardei gras și ceapă. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute.
Adăugați capace de ciuperci; acoperiți sau sigilați și răciți, întorcându-vă ocazional, încă 30 de minute.
Scoateți legumele din marinată, rezervând marinada;puneți deoparte capacele de ciuperci.
Grătiți legumele rămase, acoperite cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute sau până când sunt parțial carbonizate.
Așezați 4 capace de ciuperci cu susul în jos și acoperiți uniform cu legume la grătar și felii de brânză; așezați capacele de ciuperci rămase, cu partea dreaptă în sus, peste brânză.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
până când brânza se topește, întorcându-se o dată.
Se servește cu marinată rezervată.