Burgeri De Ceapă Franceză

Burgeri ceapa franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 381 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți albus de ou, sos de salată de brânză, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până salata ar putea urma acest curs principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Castron ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri De Ceapă Franceză, Burgeri De Ceapă Franceză, și Burgeri De Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie. Puneți ceapa într-un castron; lasa sa se raceasca.
Adăugați carne de vită, piper și albus de ou în ceapă și amestecați bine. Împărțiți amestecul de carne de vită în 4 porții egale, modelând în prăjituri groase de 3/4 inci.
Presărați sare uniform pe suprafața tigaiei.
Încălziți sarea în tigaie la foc mare 2 minute.
Adăugați patties; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale rulourilor; top fiecare cu 1 linguriță pansament francez și jumătăți superioare de chifle.