Burgeri Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată (Macaroane Franceze)
Reteta burgeri cu unt de arahide de ciocolata (macaroons francezi) este gata în aproximativ 57 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 36 de porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți extract de vanillan, pudră de cacao, plus 1 lingură de migdale măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Burgeri cu unt de arahide cu ciocolată (macaroane franceze), Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Nu-Coace Ciocolata Macaroons Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: sac de patiserie cu vârf rotund
Faceți Macaroons: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Aliniați mai multe tigăi de foi cu hârtie pergament și dați deoparte. Într-un castron, combinați 2 1/2 căni de zahăr, migdale și pudră de cacao.
Într-un alt castron curat, uscat, bateți albușurile cu restul de 1/2 cană de zahăr până se formează vârfuri medii (nu bateți până la vârfuri rigide). Ori albușuri de ou în ingrediente uscate pentru a face o bezea. Umpleți punga de patiserie cu bezea. (Pentru a umple cu ușurință punga de patiserie, așezați-o (cu un clothespin ținându-l închis în partea de jos) într-un recipient rotund înalt, cum ar fi o cutie de cafea, borcan de maioneză sau vază, plierea marginii peste marginea recipientului.)
Rânduri de țevi de sărutări cu diametrul de 1 inch (aproximativ dimensiunea unui sfert), păstrându-le la 1/2 inch distanță, pe tăvile de foi.
Coaceți până se rumenesc foarte ușor, rotind cratițele după 8 minute, aproximativ 17 minute.
Lăsați macaroanele să se răcească pe tigaie.
Între timp, faceți crema de unt de arahide: într-un mixer în picioare prevăzut cu un atașament de bici, cremați untul până când este ușor și pufos.
Adăugați untul de arahide și biciul.
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și bateți până la pufos.
Transferați crema de unt într-o pungă de patiserie curată prevăzută cu un vârf rotund.
Cojiți 2 macaroane de pe pergament, pipetați crema de unt pe 1 parte plată și sandwich cealaltă parte plată în jos deasupra. Repetați cu macaroanele rămase. Păstrați răcit într-un recipient etanș până când este gata de servit.