Burgeri Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată (Macaroane Franceze)

Burgeri Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată (Macaroane Franceze)
Reteta burgeri cu unt de arahide de ciocolata (macaroons francezi) este gata în aproximativ 57 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 36 de porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți extract de vanillan, pudră de cacao, plus 1 lingură de migdale măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Burgeri cu unt de arahide cu ciocolată (macaroane franceze), Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Nu-Coace Ciocolata Macaroons Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: sac de patiserie cu vârf rotund
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Faceți Macaroons: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aliniați mai multe tigăi de foi cu hârtie pergament și dați deoparte. Într-un castron, combinați 2 1/2 căni de zahăr, migdale și pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un alt castron curat, uscat, bateți albușurile cu restul de 1/2 cană de zahăr până se formează vârfuri medii (nu bateți până la vârfuri rigide). Ori albușuri de ou în ingrediente uscate pentru a face o bezea. Umpleți punga de patiserie cu bezea. (Pentru a umple cu ușurință punga de patiserie, așezați-o (cu un clothespin ținându-l închis în partea de jos) într-un recipient rotund înalt, cum ar fi o cutie de cafea, borcan de maioneză sau vază, plierea marginii peste marginea recipientului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Rânduri de țevi de sărutări cu diametrul de 1 inch (aproximativ dimensiunea unui sfert), păstrându-le la 1/2 inch distanță, pe tăvile de foi.
6
Coaceți până se rumenesc foarte ușor, rotind cratițele după 8 minute, aproximativ 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați macaroanele să se răcească pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, faceți crema de unt de arahide: într-un mixer în picioare prevăzut cu un atașament de bici, cremați untul până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Adăugați untul de arahide și biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
10
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și bateți până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
11
Transferați crema de unt într-o pungă de patiserie curată prevăzută cu un vârf rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Cojiți 2 macaroane de pe pergament, pipetați crema de unt pe 1 parte plată și sandwich cealaltă parte plată în jos deasupra. Repetați cu macaroanele rămase. Păstrați răcit într-un recipient etanș până când este gata de servit.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista