Burgeri cu fasole neagră de orz

Burgeri cu fasole neagră de orz
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, burgerii cu fasole neagră de orz ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană grozavă de încercat. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 362 de calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză cheddar, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 52 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80%, ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: burgeri cu fasole neagră de orz, salată de fasole neagră și orz și salată de orz și fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mare și ungeți ușor grătarul. Ungeți generos o foaie de folie de aluminiu cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Aduceți orzul și apa la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți focul la mic și fierbeți până când orzul este fraged, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se zdrobește fasolea neagră cu o furculiță într-un castron mare până devine groasă și pastă. Se amestecă orz, brânză Cheddar, ciuperci, ceapă, ardei gras roșu, pătrunjel, ouă, usturoi, sare și piper negru în piure de fasole neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Amestecă suficient pesmet în amestecul de fasole pentru a forma un aluat lipicios care ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5
Împărțiți aluatul în 4 până la 6 chifle; se aseaza pe folie de aluminiu pregatita.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Prăjiți chiftele pe folia de aluminiu timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Noir, Tempranillo

Pinot Noir și Tempranillo sunt alegerile mele de top pentru Bean Burger. Deoarece burgerii vegetali sunt de obicei slabi, veți dori vinuri cu tanin scăzut până la mediu. Pinot noir este o alegere excelentă. O altă opțiune este tempranillo spaniol, care se împerechează frumos cu aromele pământești pe care le-ați putea avea de la fasole, linte, ciuperci etc. Ediția aniversară de migdale NV Wilson Creek, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista