Burgeri Cu Chili La Grătar

Burgeri Cu Chili La Grătar
Burgeri Chili la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ceapa, praf de chili, piper Monterey Jack brânză, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Cu Chili La Grătar, Burgeri Cu Chili La Grătar, și Burgeri Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, pudra de chili și ardeiul roșu măcinat. Formați amestecul în chiftele de 4 (4 inci), cu grosimea de 1/2 inci. Pulverizați ambele părți ale feliilor de ceapă cu spray de gătit sau periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Când grătarul este încălzit, așezați chiftelele și feliile de ceapă pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 11-13 minute, întorcând chiftelele și feliile de ceapă o dată, până când termometrul introdus în centrul chiftelelor citește 71°. în ultimele 2 minute de gătit, așezați chiflele, tăiați părțile în jos, pe grătar și brânză pe chiftele; gatiti 1-2 minute sau pana cand chiflele se rumenesc si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor. Se acoperă cu felii de ceapă. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista