Burgeri cu carne și legume

Burgeri cu carne și legume
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Burgerii cu carne și legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 178 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână spanac vegetal pur și simplu, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Burgeri de carne și legume cu sos de brânză, Carne N ' Veggie Pie, și Carne ' n ' legume buzunare.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură. În castron, amestecați toate ingredientele. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Grătar de acoperire; gatiti 10-12 min, rotind o data, pana cand termometrul de carne introdus in centrul chiftelelor citeste 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista