Burgeri Cu Brânză Albastră

Burgeri Cu Brânză Albastră
Burgerii cu brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 692 calorii, 44G de proteine, și 43G de grăsime. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ruculan și roșii, piper, mușchi măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Burgeri Cu Brânză Albastră, Burgeri Cu Brânză Albastră, și Burgeri Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați cu grijă carnea, firimiturile de pâine, sosul de friptură, ouăle, sarea și piperul cu dinții unei furculițe, dar nu le zdrobiți. Formați ușor chiftele de hamburger și apăsați ușor în formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De FripturăSos De Friptură
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Pregătiți un cărbune sau un grătar de aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Gatiti hamburgerii timp de 4 minute pe 1 parte, apoi intoarceti si gatiti 3 minute pe cealalta parte pentru mediu-rare.
5
Scoateți pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu. Lăsați hamburgerii să se odihnească timp de 5 minute. Între timp, grătați chiflele, tăiate cu fața în jos, timp de 1 minut, până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți un hamburger și o felie de brânză albastră în fiecare chiflă, plus rucola și roșii, dacă doriți, și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista