Burgeri Coreeni La Grătar
Burgerii coreeni de grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 407 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr brun, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Grătar Coreean De Vită, Sos De Grătar Coreean, și Bulgogi (Grătar Coreean De Vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 Ingrediente. Împărțiți amestecul în 6 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți din grătar; lăsați chiftelele să stea 5 minute.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare porție cu 1 frunză de salată, 1 lingură de ridichi și jumătatea superioară a cocului.
Notă de bere: cu condimentul lor Asiatic gingery, acești burgeri solicită o bere clasică maro, cum ar fi Samuel Smith Nut Brown Ale (10 USD pentru patru sticle de 12 uncii). Cu un alcool moderat de cinci procente și un gust frumos rotunjit, aroma de nuci prăjită a acestei beri completează esența de ulei de susan al burgerilor. Berile mai întunecate se potrivesc, de asemenea, cu vârful crocant de ridichi. -- Jeffery Lindenmuth