Burgeri Cheddar La Grătar
Burgerii Cheddar la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 484 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână margarină, sos Worcestershire, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Burgeri Cheddar La Grătar, Burgeri Cheddar la grătar și pachete de legume, și Turcia de Sud-Vest-burgeri Cheddar cu ceapă la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați carnea de vită măcinată, ceapa, ciupercile, usturoiul praf, sarea, piperul și sosul Worcestershire; se amestecă bine. Formați amestecul în 4 chiftele în formă ovală, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați chiftele; gatiti 10-12 minute sau pana cand sunt fierte bine, intorcand o data.
Scoateți chiftelele din tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Scurgeți picăturile din tigaie și aruncați; ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie.
Pentru a asambla sandvișuri, întindeți margarina pe o parte a fiecărei felii de pâine. Cu margarină în afara sandvișurilor, asamblați 4 sandvișuri cu felii de brânză și chiftele de vită măcinate.
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați sandvișuri; gătiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau până când pâinea începe să se rumenească și sandvișul este fierbinte. Dacă doriți, serviți cu ketchup, muștar sau sos de chili.