Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri Bayou cu Remoulade picante. Acest fel principal are 636 calorii, 46G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. 146 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sos de piper, curcan măcinat, condimente creole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 76%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgeri Bayou cu Remoulade picant pentru doi, Burgeri de porc Cajun cu sos picant de Remoulade, și Burgeri Bayou.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cârnați andouille; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
3
Transferați într-un castron mare. Se amestecă condimentul creol, 1/4 linguriță praf de usturoi, sare și piper. Zdrobiți curcanul și cârnații de curcan peste amestec și amestecați bine. Formați în patru patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți burgeri timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165 CP și sucurile curg limpede. Se acoperă cu brânză; acoperiți și gătiți timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru remoulade, într-un castron mic, combinați biciul miracol, sucul de lămâie, sosul de piper, gustul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Struguri Verzi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Întindeți rulourile cu unt și presărați cu praf de usturoi rămas. Se fierbe 4 inch. de la foc timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cotarella Sodale Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Cotarella Sodale Merlot
De culoare violet intens, Sodale este redolant cu fructe negre cu cerneală, condimente dulci și minerale - toate fiind țesute împreună cu un grad de finețe care îi amintește de veneratul său văr, Montiano. La gust, vinul este suculent, dar structurat cu tanin abundent, care este lustruit și suplu în textură. Un finisaj echilibrat de lungime medie cere o altă înghițitură și face din Sodale un băutor de zi cu zi indespensabil.Asociați Sodale cu cina de la mijlocul săptămânii sau cu o aventură mai atent coordonată. O ciupercă portobello umplută, un sos bolognez gătit lent sau o friptură de coajă arsă cu prăjituri și o reducere de vin roșu s-ar împerechea frumos cu Sodale.