Burger de vită și ciuperci la grătar
Carnea de vită la grătar și burgerul de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 723 calorii, 41G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită carne de vită măcinată, brânză elvețiană, sos Worcestershire și ceapă. 542 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Burger cu ciuperci mediteraneene la grătar, carne de vită și brânză Feta, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Burger De Ciuperci Portobello La Grătar.
Instrucțiuni
Procesați ciupercile uscate într-un robot de bucătărie sau într-o râșniță de cafea curată (măcinați niște orez crud pentru a curăța măcinatele de cafea), până când sunt măcinate într-o pulbere.
Îndepărtați orice bucăți mari de ciuperci care nu s-au măcinat, câteva bucăți mici vor fi bine.
Faceți amestecul de burger: într-un castron mare, folosiți mâinile curate pentru a amesteca ușor carnea, sarea, pudra de ciuperci, piperul negru și sosul Worcestershire.
Se amestecă doar până când totul este în mare parte combinat, un minut sau două. Nu suprasolicitați amestecul de carne sau va deveni dur și asemănător pâinii de carne.
Formați în torturi: formați carnea în 3-4 torturi, folosind aproximativ un sfert până la o treime de kilogram pe tort, creând o ușoară indentare în centrele torturilor (acest lucru va ajuta la menținerea torturilor destul de plate atunci când gătesc, deoarece părțile tind să se contracte mai mult decât centrul).
Saut cca ciupercile, apoi ceapa: pregătește-ți grătarul pentru căldură mare și directă. În timp ce grătarul se încălzește, încălziți o tigaie mare saut saut la foc mare timp de 1 minut.
Se adauga ciupercile si se usuca-saut pana se elibereaza apa, aproximativ 2-3 minute.
Se adauga ceapa si uleiul de masline, se amesteca pentru a se combina si se continua sa se caleasca la foc mare 1 minut.
Adăugați sare după gust și gătiți până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Opriți focul și puneți-l într-un castron.
Grătiți burgerii la foc mare, direct până la coacerea dorită, între 5-8 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea burgerilor și de cât de fierbinte este grătarul dvs.
Adăugați brânza: când burgerii sunt aproape gata, așezați brânza elvețiană peste ei și lăsați brânza să se topească.
Grătați chiflele: vopsiți chiflele de burger cu puțin ulei de măsline și prăjiți-le pe grătar sau grătare.
Asamblați burgerii: pentru a asambla, puneți un burger pe chiflă și deasupra cu amestecul de ceapă și ciuperci saut.