Burger de vită și ciuperci la grătar

Burger de vită și ciuperci la grătar
Carnea de vită la grătar și burgerul de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 723 calorii, 41G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită carne de vită măcinată, brânză elvețiană, sos Worcestershire și ceapă. 542 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Burger cu ciuperci mediteraneene la grătar, carne de vită și brânză Feta, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Burger De Ciuperci Portobello La Grătar.

Instrucțiuni

1
Procesați ciupercile uscate într-un robot de bucătărie sau într-o râșniță de cafea curată (măcinați niște orez crud pentru a curăța măcinatele de cafea), până când sunt măcinate într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Îndepărtați orice bucăți mari de ciuperci care nu s-au măcinat, câteva bucăți mici vor fi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3
Faceți amestecul de burger: într-un castron mare, folosiți mâinile curate pentru a amesteca ușor carnea, sarea, pudra de ciuperci, piperul negru și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se amestecă doar până când totul este în mare parte combinat, un minut sau două. Nu suprasolicitați amestecul de carne sau va deveni dur și asemănător pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Formați în torturi: formați carnea în 3-4 torturi, folosind aproximativ un sfert până la o treime de kilogram pe tort, creând o ușoară indentare în centrele torturilor (acest lucru va ajuta la menținerea torturilor destul de plate atunci când gătesc, deoarece părțile tind să se contracte mai mult decât centrul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Saut cca ciupercile, apoi ceapa: pregătește-ți grătarul pentru căldură mare și directă. În timp ce grătarul se încălzește, încălziți o tigaie mare saut saut la foc mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se adauga ciupercile si se usuca-saut pana se elibereaza apa, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se adauga ceapa si uleiul de masline, se amesteca pentru a se combina si se continua sa se caleasca la foc mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați sare după gust și gătiți până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Opriți focul și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Grătiți burgerii la foc mare, direct până la coacerea dorită, între 5-8 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea burgerilor și de cât de fierbinte este grătarul dvs.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Adăugați brânza: când burgerii sunt aproape gata, așezați brânza elvețiană peste ei și lăsați brânza să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Grătați chiflele: vopsiți chiflele de burger cu puțin ulei de măsline și prăjiți-le pe grătar sau grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Asamblați burgerii: pentru a asambla, puneți un burger pe chiflă și deasupra cu amestecul de ceapă și ciuperci saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Malbec, Merlot, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Malbec, Merlot și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista