Burger De Somon
Burgerul de somon este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $38.16 pe portie, această rețetă acoperă 74% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3584 calorii, 333G de proteine, și 162g de grăsime. Această rețetă de la doctoroz.com are 14 fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, o ceapă, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Burger De Somon, Burger De Somon, și Teriyaki Somon Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingrediente1 1/2 lire sterline somon conservat sălbatic2 linguriță muștar Dijon2 șalotă sau o ceapă, curățată și tăiată în bucăți 1/2 cană pesmet de grâu integral
Sare și piper negru proaspăt măcinat2 linguri ulei de măsline
Puneți ingredientele în robotul de bucătărie până când sunt bine combinate. Asigurați-vă că nu există bucăți mari de pește sau că amestecul nu este prea fin. Amestecul trebuie să fie chiar în mijloc.
Puneți amestecul într-un castron și amestecați firimiturile de pâine și puțină sare și piper. Formați în patru burgeri. (acoperiți și refrigerați burgerii timp de câteva ore)*
Așezați untul sau uleiul într-o tigaie antiaderentă și dați focul la mediu-mare. Gătiți burgerii timp de 2 până la 3 minute pe o parte, întorcându-vă o dată.[pagebreak ]Burger de sfeclă
Ingrediente3 linguri de sfeclă crudă rasă fină1 / 2 cană de ovăz gătit (ovăz laminat rapid sau obișnuit)1 cană de ovăz nefiert (ovăz laminat rapid sau obișnuit)3/4 cană de migdale, măcinate grosier2 linguri de semințe de susan1 / 2 cană de piper1 / 4 cană de arpagic1 / 4 cană de ceapă, tocată1 linguriță busuioc uscat1 / 4 linguriță
Se amestecă bine toate ingredientele. Formați-vă în chiftele și branhiați până când sunt fierte.
Serviți pe rulouri de grâu integral cu felii de roșii și condimentele preferate.[pagebreak ]Budinca de fructe Quinoa
Face șase porții de 1/2 cană 1 cană chinoa organică2 căni apă clocotită1 / 2 cană cireșe uscate1 / 2 cană afine uscate1 / 2 cană suc de mere neîndulcit2 banane1 linguriță coajă de portocală rasă1 linguriță vanilie1 / 2 lingurițe scorțișoară
Clătiți quinoa în apă rece dacă saponina a fost îndepărtată, dacă nu clătiți în apă fierbinte.
Adăugați quinoa clătită în apă clocotită și, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 7 minute.
Adăugați cireșe uscate, afine și fierbeți până când lichidul este absorbit aproximativ 5 până la 7 minute suplimentare. În timp ce quinoa gătește, combinați ingredientele rămase în robotul de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Scoateți quinoa de pe foc și combinați amestecul de piure cu quinoa și amestecați bine.
Se pune în boluri de servire și se dă la frigider până când este gata de servit.[pagebreak ]brioșe Chia
Ingrediente1 lingură semințe de chia măcinate1 1/2 căni făină integrală de grâu2 lingurițe scorțișoară1 / 2 lingurițe nucșoară2 lingurițe bicarbonat de sodiu1 / 2 lingurițe sare15 oz dovleac conservat1 / 4 cană ulei de canolă2 linguri nectar de agave1 lingură vanilă3 / 4 cană nuci tocate1 / 4 cană apă sau fără zahăr adăugat suc de mere1 cană măr proaspăt ambalat ferm, curățat și ras (5 1/2 uncii în greutate, grătar
Preîncălziți cuptorul la 350degf.
Combinați primele 6 ingrediente uscate și amestecați cu sârmă. Într-un castron separat combinați pumkin, ulei de canola, nectar de agave, vanilie și nuci, apă, amestecați și apoi pliați în ingrediente uscate. Îndoiți mărul proaspăt ras. Scoateți în căni de hârtie în cutii de briose și coaceți timp de 33-35 de minute.Nutritional INFO1 muffin
Calorii 150 sat grăsime 1g sodiu 270mg fibre 3G zaharuri 4g proteine 3g
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.