Burete Victoria cu cremă de caș de lămâie și gem de casă

Burete Victoria cu cremă de caș de lămâie și gem de casă
Victoria burete cu crema de lamaie caș & gem de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Boabe coapte cu caș de lămâie și nucă de cocos acoperite cu frișcă de casă, Victoria Sponge, și Tort De Burete Victoria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / 177° / gaz 4.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați puțin unt înmuiat în jurul a două cutii de sandviș x 18cm / 7in. Apoi așezați un cerc de hârtie rezistentă la grăsimi pe baza fiecărui cositor. Am folosit baza cositorului pentru a desena pentru a obține dimensiunea corectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Cremați untul înmuiat și zahărul împreună până devin palide și pufoase. Am folosit un tel electric de mână, dar puteți face acest lucru manual sau puteți folosi un mixer cu suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Adăugați și bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Începeți să adăugați treptat făina o lingură îngrămădită la un moment dat și să pliați cu o mișcare de tăiere, folosind o lingură de metal, astfel încât să nu pierdeți tot aerul pe care l-ați adăugat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Împărțiți amestecul între cele două cutii de sandwich. Neteziți partea superioară și introduceți ambele cutii în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți timp de 20 -25 de minute până când prăjiturile sunt aurii și o frigăruie iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați-le să se răcească 5-10 minute, apoi scoateți-le din cutii și lăsați-le să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți cercurile rezistente la grăsime din partea de jos a fiecărui tort.
10
Bateți smântâna, apoi amestecați în cașul de lămâie. Puteți adăuga mai mult caș până când are un gust corect. Topiți primul burete cu gem, apoi cremă. Se acoperă cu a doua prăjitură și se pudrează cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista