Burete Genovez
Buretele genovez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, cremă de tartru, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Burete Genovez, Condijun Genovez, și Minestronă Genoveză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie cu tub de 10 inch.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr treptat, bătând până când este foarte rigid.
Într-un castron mare, unt de cremă sau margarină și 1 cană de zahăr bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până când sunt groase și pufoase. Cerneti faina, praful de copt si sarea peste aluat. Împăturește-te. Îndoiți ușor albușurile de ou.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când un pick de lemn introdus iese curat. Mișto. Gheață cu glazura preferată.