Burete de pere și ciocolată

Burete de pere și ciocolată
Pere și Burete de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 840 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cacao, apă, jumătăți de nucă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Burete De Ciocolată, Tort De Burete De Ciocolată, și Rola de burete cu ciocolata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și tapetați două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mare, cremă împreună 3/4 cană de unt și zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Cernem făina în castron și o împăturim cu o lingură. Împărțiți amestecul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când centrul prăjiturilor revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Pentru a face glazura, amestecați zahărul cofetarilor și 1 cană de unt până când este ușor și pufos, cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
5
Se amestecă pudra de cacao cu suficientă apă clocotită pentru a se dizolva și se amestecă în amestecul de zahăr împreună cu vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Pentru asamblare: împărțiți fiecare strat de tort în jumătăți orizontal și așezați jumătățile una lângă alta. Folosiți jumătate din cremă de unt și întindeți-o pe 3 straturi. Sandwich-le împreună cu cel neînghețat din partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Așezați tortul pe o farfurie de servire și înghețați părțile laterale și deasupra cu glazura rămasă. Apăsați nucile tocate pe părțile laterale ale tortului. Aranjați jumătățile de pere deasupra și decorați cu vârtejuri de cremă de unt și jumătăți de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista