Burete de pere și ciocolată
Pere și Burete de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 840 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cacao, apă, jumătăți de nucă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Burete De Ciocolată, Tort De Burete De Ciocolată, și Rola de burete cu ciocolata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și tapetați două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, cremă împreună 3/4 cană de unt și zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Cernem făina în castron și o împăturim cu o lingură. Împărțiți amestecul uniform între tigăile pregătite.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când centrul prăjiturilor revine când este ușor atins.
Pentru a face glazura, amestecați zahărul cofetarilor și 1 cană de unt până când este ușor și pufos, cel puțin 5 minute.
Se amestecă pudra de cacao cu suficientă apă clocotită pentru a se dizolva și se amestecă în amestecul de zahăr împreună cu vanilia.
Pentru asamblare: împărțiți fiecare strat de tort în jumătăți orizontal și așezați jumătățile una lângă alta. Folosiți jumătate din cremă de unt și întindeți-o pe 3 straturi. Sandwich-le împreună cu cel neînghețat din partea de sus.
Așezați tortul pe o farfurie de servire și înghețați părțile laterale și deasupra cu glazura rămasă. Apăsați nucile tocate pe părțile laterale ale tortului. Aranjați jumătățile de pere deasupra și decorați cu vârtejuri de cremă de unt și jumătăți de nucă.