Bunny Fundul Tort

Bunny Fundul Tort
Bunny Butt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 338 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de culoare alimentară, marshmallow, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Bunny Fundul Tort, Iepurasul Fundul Prajiturele, și Tort De Iepurași Hip-Hop pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Se unge 1 vas rezistent la cuptor de 1/2 litru (8 inci deasupra) cu scurtare; se acoperă cu făină (nu folosiți spray de gătit). Ungeți ușor 3 căni de briose într-o tigaie de briose de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
BolBol
CuptorCuptor
2
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
3
Se toarnă aluatul de tort în 3 căni de briose, umplând două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Se toarnă aluatul rămas în castron de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți cupcakes 17 până la 21 de minute, castron 47 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BolBol
6
Scoateți prăjiturile din cupele și bolul pentru brioșe; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite de prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
7
Lingură glazură în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați culoarea roșie a alimentelor pentru a face culoarea roz dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
9
Așezați tortul bolului pe tava tăiată cu fața în jos; întindeți 1/3 cană glazură peste tort. Utilizați glazura pentru a adera cupcakes la tort castron pentru picioare și coada de iepuras. Folosiți scobitori dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
BolBol
10
Așezați jumătățile de marshmallow, tăiate cu părțile în jos, pe vârfurile a 2 cupcakes pentru a face tocuri de picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
11
Întindeți un strat subțire de glazură peste partea și partea superioară a tortului pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 45 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți glazura rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Se presară cu 2 căni de nucă de cocos; apăsați ușor pentru a adera. Agitați 1 cană de nucă de cocos și 3 picături de culoare verde a alimentelor într-un borcan bine acoperit până când nuanțează uniform. Înconjoară iepurașul cu nucă de cocos colorată. Folosiți sucitorul pentru a apăsa bomboanele de căpșuni în 2 dreptunghiuri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
CăpșuniCăpșuni
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
14
Tăiați 2 ovale mari și 6 cercuri mici din bomboane. Apăsați pe fundul picioarelor de iepuraș, folosind glazură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
15
Rulați gustare de fructe pentru a face forme de morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
FructeFructe
RolaRola
16
Tăiați bomboanele verzi Acre în jumătate transversal; apăsați în capătul mare al fiecărui morcov pentru a face verdeață pe morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane AcreBomboane Acre
MorcovMorcov
VerziiVerzii
17
Tăiați urechile din hârtie de construcție; înfășurați capetele care vor fi introduse în tort cu folie alimentară din plastic. Introduceți în tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
18
Îndepărtați urechile, folia de plastic și scobitorii înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
ScobitoriScobitori
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista