Bunica Stougaard Caramel Pecan dulce role

Bunica Stougaard Caramel Pecan dulce role
Bunica Stougaard Caramel Pecan rulouri dulci necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 61 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți drojdie activă, ou, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri De Pecan Caramel, Rulouri De Pecan Caramel, și Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-o cratiță mică și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se încălzește doar până când începe să se formeze o piele deasupra, apoi se scoate din aragaz și se amestecă sare și 1/4 cană margarină. Se lasă să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Puneți 1/8 cană de apă caldă într-un castron mic. Se amestecă 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați drojdia peste suprafață și lăsați să stea până se spumează, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Într-un castron mare, amestecați amestecul de lapte răcit și drojdia timp de 2 minute folosind un mixer electric la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați oul și amestecați bine. Folosiți o lingură mare de lemn pentru a amesteca făina 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare până când amestecul formează un aluat. Frământați pe o suprafață înmuiată, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Așezați într-un castron cu ulei și întoarceți o dată pentru a acoperi partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, 1 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Puneți aluatul și lăsați să se odihnească pe tejghea în timp ce pregătiți toppingul de caramel. Într-un castron mediu, amestecați împreună siropul de porumb, 1 1/2 linguri de apă, 3 linguri de margarină și zahăr brun până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Întindeți un strat uniform pe fundul unui vas de copt de 9x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Așezați jumătățile de pecan cu capul în jos în rânduri peste amestecul de zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți aluatul într-un dreptunghi de 9x12 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Se întinde cu 2 linguri de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Se amestecă împreună 1/4 cană de zahăr cu scorțișoara; se presară peste margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Rotiți aluatul începând de la capătul lung pentru a forma un buștean. Strângeți cusătura împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Tăiați ruloul în runde de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Așezați rundele în vasul de copt pregătit. Amplasat într-un loc cald să se ridice până la dublat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
17
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Coaceți rulourile timp de 20 până la 25 de minute la cuptor, până se rumenesc. Răsturnați tigaia de copt pe o tăietură sau pe o foaie curată de prăjituri, în timp ce este încă caldă, astfel încât toppingul de caramel să fie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista