Bunica ' s Challah umplutura
Rețeta de umplutură a bunicii este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 273 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de pui cu Brie, măr ras Granny Smith și Dijon-reducere balsamică pe Challah prăjită, Umplutură De Castane Challah, și Umplutură De Aragaz Lent Challah.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți și amestecați ceapa tocată până devine translucidă, aproximativ 10 minute. Puneți ceapa deoparte să se răcească.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch.
Umpleți un castron cu apă caldă și înmuiați provocarea, câte o felie pe rând. Stoarceți ușor excesul de apă și așezați provocarea într-un castron mare.
Se amestecă ceapa gătită, morcovii și țelina și se amestecă ușor în ouă. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți umplutura în vasul de copt pregătit, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit și setat, aproximativ 1 oră.