Bunica ' s Challah umplutura

Bunica ' s Challah umplutura
Rețeta de umplutură a bunicii este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 273 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de pui cu Brie, măr ras Granny Smith și Dijon-reducere balsamică pe Challah prăjită, Umplutură De Castane Challah, și Umplutură De Aragaz Lent Challah.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți și amestecați ceapa tocată până devine translucidă, aproximativ 10 minute. Puneți ceapa deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Umpleți un castron cu apă caldă și înmuiați provocarea, câte o felie pe rând. Stoarceți ușor excesul de apă și așezați provocarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă ceapa gătită, morcovii și țelina și se amestecă ușor în ouă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Întindeți umplutura în vasul de copt pregătit, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit și setat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista