Bunica Nena ' s Lumpia și Pancit

Bunica Nena ' s Lumpia și Pancit
Nevoie de un fel principal fără lactate? Lumpian și Pancit de la bunica Nena ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 471 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină, apă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Bunica lui Pancit, Pancit Bihon (Filipineză Pancit), și Papas Rellenas de Nena.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 până la 15 minute sau până când ați terminat. Rezervați stocul de pui și lăsați puiul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Tăiați puiul în cuburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Într-o tigaie mare sau wok, se sotează carnea de porc până se rumenesc uniform. Se amestecă puiul, varza și morcovii. Gatiti la foc mediu pana cand varza este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească ușor în timp ce separați ambalajele.
6
Într-un castron mic, combinați suficientă făină și apă pentru a face o pastă despre consistența lipiciului. Se amestecă amestecul de carne într-o linie subțire pe fiecare înveliș și se rostogolește, folosind o pastă de făină pentru a sigila marginea. Păstrați fiecare lumpia subțire; dacă le umpleți peste, învelișul se va rupe. Salvați aproximativ 1/2 până la 1/4 din umplutura din oală pentru pancit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Încălziți tigaia mare cu 1/2 până la 1 inch de ulei. Prăjiți lumpia pe o parte pe rând,până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scurgeți, în picioare fiecare bucată în poziție verticală, într-o oală sau castron căptușit cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Întoarceți restul umpluturii la aragaz și amestecați ușor în tăiței pancit. Adăugați treptat bulionul de pui și gătiți până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Pentru sos: cu un mortar și pistil sau spatele unei linguri, zdrobiți usturoiul, apoi amestecați în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
11
Serviți în boluri mici cu linguri. Sosul poate fi folosit ca o baie sau pentru a lingura în lumpia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista