Bunica lui nisip Tarte
Torturile de nisip ale bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 214 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, zahăr scorțișoară, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Nisip Tarte, Nisip Tarte, și Nisip Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema untul, zahărul și ouăle împreună.
Adăugați suficientă făină pentru a se rigidiza. Aluatul trebuie să fie ușor lipicios.
Puneți aluatul la frigider și lăsați să se răcească peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron foarte mic combinați albusul de ou și laptele. Pune deoparte.
Scoateți cantitate mică de aluat din frigider și pe o suprafață ușor presarata cu faina rola-l foarte subțire.
Tăiați rundele cu un tăietor de biscuiți sau un pahar de băut înmuiat în făină.
Așezați fursecurile pe o foaie de fursecuri și vopsiți blatul cu amestecul de albus de ou.
Se presară cu zahăr de scorțișoară și se acoperă cu o jumătate de pecan. Repetați până când se consumă tot aluatul.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 minute și marginile sunt ușor rumenite. Urmăriți cu atenție aceste cookie-uri pentru că ard foarte ușor.