Nanaimo baruri bunica Chase este un Hor d ' oeuvre care servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită firimituri de cracker graham, zahăr, lapte și ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Nanaimo Bars, Nanaimo Bars, și Nanaimo Bars sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Ungeți un vas de 9x13 inci. Pentru a face crusta, puneți 1/2 cană de unt într-o cratiță mare și topiți la foc mic. Se amestecă zahărul, pudra de cacao și extractul de vanilie până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Pudră De Cacao
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, se amestecă în ou până când amestecul este bine combinat, apoi se amestecă firimiturile de cracker graham și nucile. Împachetați amestecul în fundul vasului de copt pregătit, neteziți-l într-un strat uniform și dați-l la frigider până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Faceți umplutura: bateți împreună zahărul cofetarilor, 1/2 cană de unt înmuiat, amestecul de budincă și laptele până când umplutura este netedă și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Amestec De Budincă
Unt
Lapte
4
Întindeți umplutura peste crusta răcită și reveniți la frigider încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Pentru topping, topiți ciocolata cu 2 linguri de unt la foc foarte mic și amestecați până când amestecul este cald (nu fierbinte) și se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
6
Turnați toppingul peste umplutura răcită, întinzând toppingul, dacă este necesar, cu o spatulă sau un cuțit offset pentru a acoperi complet toppingul. Întoarceți vasul la frigider pentru a răci toppingul timp de aproximativ 15 minute. Când toppingul este rece, dar nu încă tare, tăiați în pătrate; reveniți la frigider pentru a termina răcirea.
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.