Miso rață prăjită cu cireșe glazurate Bok Choy

Miso rață prăjită cu cireșe glazurate Bok Choy
Miso rață prăjită cu cireșe glazurate Bok Choy este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 141g de proteine, 388g de grăsime, și un total de 5030 calorii. Pentru $14.29 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 4 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Un amestec de mirin, rață long island, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cireșe ai putea urma acest curs principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miso-glazurate Bok Choy, Miso-Catfish glazurate & Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o furculiță, străpungeți pielea de rață peste tot pentru a permite pătrunderea aromei marinadei și scurgerea grăsimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Rață întreagăRață întreagă
2
Combinați mierea, sosul de soia, cafeaua, ghimbirul, miso și zahărul brun împreună într-un bol, amestecați bine pentru a dizolva zahărul brun și miso. Strângeți sucul de citrice în marinată, apoi umpleți cavitatea raței cu jumătățile de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Rață întreagăRață întreagă
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Așezați rața într-o pungă de congelator de 2 galoane, apoi turnați marinata. Sigilați și refrigerați timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Rață întreagăRață întreagă
4
A doua zi, scoateți rața din marinată și uscați-o cu un prosop de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Așezați rața pe un suport într-o tigaie. Îndoiți vârfurile aripilor înapoi și legați picioarele împreună. În primul rând, prăjiți rața timp de 20 de minute, temperatura ridicată va carameliza zaharurile din exteriorul raței și va seta o culoare bogată de mahon. După 20 de minute, coborâți temperatura până la 325 de grade F și prăjiți timp de 1 oră. Duck heaven baby!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Puteți începe bok choy atunci când rața are aproximativ 10 minute rămase în gătit. Preîncălziți o tigaie mare pe înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ulei de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
8
Sotează partea tăiată în jos timp de aproximativ 1 minut până devine aurie. Aruncați uleiul. Luați partea din spate a unui cuțit și dați ghimbirului o lovitură bună. Umflarea ghimbirului va elibera o tonă de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Adăugați ghimbirul în tigaie cu bok choy, apoi adăugați mirinul, soia și bulionul de pui. Amestecați miso-ul, aveți grijă să nu deteriorați mâncarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Bok ChoyBok Choy
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
În timp ce aveți lingura în mână, amestecați amestecul de amidon de porumb, apoi lăsați sosul să fiarbă și să se îngroașe câteva minute. Terminați cu cireșele proaspete, un vârf de sare și piper alb proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 4 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista