Bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic

Bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic. Această rețetă face 8 porții cu 409 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Un amestec de ghimbir, ceapă, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Homar în bulion de lămâie cu Flanuri de shiitake Trufate, Pui și tăiței în bulion condimentat, și Chiftele de pui condimentate cu tăiței, busuioc și bulion.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele bulionului la fiert cu 2 lingurițe de sare într-o oală grea de 8 până la 10 litri și spumă degresată. Se fierbe ușor, neacoperit, degresând ocazional, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un prosop de hârtie umed într-un castron mare, aruncând solidele. Îndepărtați și aruncați orice grăsime. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se fierbe arpagicul și jumătate și jumătate într-o cratiță mică și grea 5 minute, apoi se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Bateți împreună oul și gălbenușul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-o măsură de 2 căni, apoi amestecați în amestec de arpagic până se omogenizează. Puneți mucegaiul pe un raft într-o tigaie și puneți 1 linguriță de amestec de arpagic în fiecare cană (dacă folosiți mini-brioșe, umpleți doar 16 căni; aproximativ 1 lingură pe cană). Veți avea amestec rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Coaceți într-o baie de apă până când flanul este doar setat, 8 până la 10 minute (10 până la 12 dacă folosiți Tigăi pentru brioșe). Îndepărtați cu grijă mucegaiul din Baia de apă. Se răcește flanele la temperatura camerei, apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Rulați un cuțit subțire în jurul flancurilor pentru a slăbi. Inversați mucegaiul pe o foaie de copt și, apăsând ușor, scoateți flancurile (sau ridicați din tigăile pentru briose cu o mică spatulă offset).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Transferați cu grijă flancurile în 8 boluri puțin adânci și găleți în bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1
* Bulionul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit (acoperit odată răcit) sau congelat 1 lună. Aruncați grăsimea solidificată.* Flanele pot fi răcite până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista