Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic. Această rețetă face 8 porții cu 409 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Un amestec de ghimbir, ceapă, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Homar în bulion de lămâie cu Flanuri de shiitake Trufate, Pui și tăiței în bulion condimentat, și Chiftele de pui condimentate cu tăiței, busuioc și bulion.
Instrucțiuni
1
Aduceți toate ingredientele bulionului la fiert cu 2 lingurițe de sare într-o oală grea de 8 până la 10 litri și spumă degresată. Se fierbe ușor, neacoperit, degresând ocazional, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un prosop de hârtie umed într-un castron mare, aruncând solidele. Îndepărtați și aruncați orice grăsime. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se fierbe arpagicul și jumătate și jumătate într-o cratiță mică și grea 5 minute, apoi se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți împreună oul și gălbenușul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-o măsură de 2 căni, apoi amestecați în amestec de arpagic până se omogenizează. Puneți mucegaiul pe un raft într-o tigaie și puneți 1 linguriță de amestec de arpagic în fiecare cană (dacă folosiți mini-brioșe, umpleți doar 16 căni; aproximativ 1 lingură pe cană). Veți avea amestec rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Coaceți într-o baie de apă până când flanul este doar setat, 8 până la 10 minute (10 până la 12 dacă folosiți Tigăi pentru brioșe). Îndepărtați cu grijă mucegaiul din Baia de apă. Se răcește flanele la temperatura camerei, apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Rulați un cuțit subțire în jurul flancurilor pentru a slăbi. Inversați mucegaiul pe o foaie de copt și, apăsând ușor, scoateți flancurile (sau ridicați din tigăile pentru briose cu o mică spatulă offset).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Transferați cu grijă flancurile în 8 boluri puțin adânci și găleți în bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
1
* Bulionul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit (acoperit odată răcit) sau congelat 1 lună. Aruncați grăsimea solidificată.* Flanele pot fi răcite până la 1 zi.