Bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic

Bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulion de pui condimentat cu Flanuri de arpagic. Această rețetă face 8 porții cu 409 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Un amestec de ghimbir, ceapă, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Homar în bulion de lămâie cu Flanuri de shiitake Trufate, Pui și tăiței în bulion condimentat, și Chiftele de pui condimentate cu tăiței, busuioc și bulion.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele bulionului la fiert cu 2 lingurițe de sare într-o oală grea de 8 până la 10 litri și spumă degresată. Se fierbe ușor, neacoperit, degresând ocazional, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un prosop de hârtie umed într-un castron mare, aruncând solidele. Îndepărtați și aruncați orice grăsime. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se fierbe arpagicul și jumătate și jumătate într-o cratiță mică și grea 5 minute, apoi se lasă să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Bateți împreună oul și gălbenușul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-o măsură de 2 căni, apoi amestecați în amestec de arpagic până se omogenizează. Puneți mucegaiul pe un raft într-o tigaie și puneți 1 linguriță de amestec de arpagic în fiecare cană (dacă folosiți mini-brioșe, umpleți doar 16 căni; aproximativ 1 lingură pe cană). Veți avea amestec rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Coaceți într-o baie de apă până când flanul este doar setat, 8 până la 10 minute (10 până la 12 dacă folosiți Tigăi pentru brioșe). Îndepărtați cu grijă mucegaiul din Baia de apă. Se răcește flanele la temperatura camerei, apoi se răcește până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Rulați un cuțit subțire în jurul flancurilor pentru a slăbi. Inversați mucegaiul pe o foaie de copt și, apăsând ușor, scoateți flancurile (sau ridicați din tigăile pentru briose cu o mică spatulă offset).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Transferați cu grijă flancurile în 8 boluri puțin adânci și găleți în bulion fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
1
* Bulionul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit (acoperit odată răcit) sau congelat 1 lună. Aruncați grăsimea solidificată.* Flanele pot fi răcite până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista