Bulion De Măruntaie
Bulionul de Giblet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 762 calorii, 96G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, morcovi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet.
Instrucțiuni
Clătiți măruntaiele și gâtul. Înfășurați ficatul etanș și răciți-l pentru a-l folosi în sos sau salvați pentru alte utilizări.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți untul; adăugați pipotă, inimă și gât și întoarceți des până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovi, țelină și ceapă și amestecați des până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când gizzardul este foarte fraged când este străpuns, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-o măsură de 2 litri. Rezervați gâtul și măruntaiele; aruncați legumele. Dacă aveți mai mult de 8 căni de bulion, fierbeți pentru a reduce; dacă aveți mai puțin, adăugați bulion de pui.