Bulion De Măruntaie

Bulion De Măruntaie
Bulionul de Giblet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 762 calorii, 96G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, morcovi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet.

Instrucțiuni

1
Clătiți măruntaiele și gâtul. Înfășurați ficatul etanș și răciți-l pentru a-l folosi în sos sau salvați pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FicatFicat
FolieFolie
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți untul; adăugați pipotă, inimă și gât și întoarceți des până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați morcovi, țelină și ceapă și amestecați des până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați bulion și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când gizzardul este foarte fraged când este străpuns, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-o măsură de 2 litri. Rezervați gâtul și măruntaiele; aruncați legumele. Dacă aveți mai mult de 8 căni de bulion, fierbeți pentru a reduce; dacă aveți mai puțin, adăugați bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista