Bulion De Curcan De Casă
Supa de curcan de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 1243 calorii, 155g de proteine, și 64G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați măruntaiele și gâtul de curcan de la 1 curcan, țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Bulion De Porumb De Casă, Bulion De Pui De Casă, și Bulion De Legume De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați aripi de curcan, măruntaie și gât; saut 15 minute sau până se rumenesc bine. Acoperiți și reduceți focul la minim; gatiti 5 minute. Se amestecă ceapa și țelina; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați 8 căni de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se strecoară bulionul printr-o sită fină într-un castron mare; aruncați solidele. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte. Degresați grăsimea solidificată de pe suprafața bulionului; aruncați.