Bulion De Chili-Var

Bulion De Chili-Var
Bulionul de Chili-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 86 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.53 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cilantro, bulion de pui, ardei iute jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Udon în bulion de Chili-var, Bas Striped cu bulion de var, și Bas Striped cu bulion de var.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați bulionul, ardeii iute, cilantro tocat, frunzele de tei și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați suc de lămâie, ceapă, frunze de coriandru și sos de pește după gust. Puneți în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Papet del Mas Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Cava Brut
Papet del Mas Cava Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare și clară. Senzația de gust din gură este foarte plăcută, ușoară și bine echilibrată, senzație proaspătă și foarte veselă, persistență bună, cu note de fructe și flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista