Bulion De Carne De Vită Restaurativă

Bulion De Carne De Vită Restaurativă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulionul de vită restaurator. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 675 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.55 pe portie. 11 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Bulion de legume restaurativ / o supă hrănitoare și demachiantă, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Bulion De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coaste scurte, ceapă, prune uscate șiusturoi într-o oală grea foarte mare; adăugați 6 cvarteapă (de preferință apă filtrată sau de izvor).Dacă nu puteți adăuga toată apa simultan, turnați-orămânând lichid mai târziu, pe măsură ce bulionul se reduce.Aduceți la fierbere la foc mediu-mare,îndepărtând orice spumă de pe suprafață. Acopericu capacul ușor întredeschis. Reduceți căldura la minim și căutați foarte ușor, ocazional degresând suprafața, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Descoperi; se fierbe la foc mic până când este aromat intens, cu aproximativ 3 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Prune UscatePrune Uscate
BulionBulion
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați o sită cu ochiuri fine peste o altă oală mare; tapetați cu un strat de cheeseclothși strecurați bulionul (ar trebui să aveți aproximativ8 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți carnea de vită din oase în strecurătoareși rezervați pentru o altă utilizare; discardremening solide în strecurătoare. Lingură de grăsime de lasuprafața bulionului. Condimentează după gust cu salt.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista