Bulion De Carne De Vită Restaurativă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulionul de vită restaurator. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 675 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.55 pe portie. 11 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Bulion de legume restaurativ / o supă hrănitoare și demachiantă, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Bulion De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaste scurte, ceapă, prune uscate șiusturoi într-o oală grea foarte mare; adăugați 6 cvarteapă (de preferință apă filtrată sau de izvor).Dacă nu puteți adăuga toată apa simultan, turnați-orămânând lichid mai târziu, pe măsură ce bulionul se reduce.Aduceți la fierbere la foc mediu-mare,îndepărtând orice spumă de pe suprafață. Acopericu capacul ușor întredeschis. Reduceți căldura la minim și căutați foarte ușor, ocazional degresând suprafața, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Descoperi; se fierbe la foc mic până când este aromat intens, cu aproximativ 3 ore mai mult.
Așezați o sită cu ochiuri fine peste o altă oală mare; tapetați cu un strat de cheeseclothși strecurați bulionul (ar trebui să aveți aproximativ8 căni).
Scoateți carnea de vită din oase în strecurătoareși rezervați pentru o altă utilizare; discardremening solide în strecurătoare. Lingură de grăsime de lasuprafața bulionului. Condimentează după gust cu salt.DO înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.