Bulionul bogat de păsări de curte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1045 calorii, 138g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunza de dafin, jumătatea pieptului de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Bulion Bogat De Legume, Bulion bogat de carne de vită cu morcov, și Bulion bogat și cremos Tonkotsu Ramen.
Instrucțiuni
1
Rezervați ficatul de curcan pentru alte utilizări. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați gâtul de curcan, pipota și inima cu piept de pui, țelină, morcov, ceapă, pătrunjel, frunze de dafin, boabe de piper, cuișoare, oțet și 6 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ficat De Curcan
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Gâturi De Curcan
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura și fierbeți până când pipota este fragedă atunci când este străpunsă, aproximativ 1 1/2 ore.
3
Turnați lichidul printr-o strecurătoare fină într-un bol; scoateți lingura și aruncați grăsimea. Dacă aveți mai mult de 2 căni de bulion, reveniți la tigaie și fierbeți la foc mare pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă pentru a face 2 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Când carnea este rece la atingere, aruncați pielea și oasele; tocați fin carnea și rezervați-vă pentru pansamentul cu pâine de porumb-castan. Aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire