Bulion Bogat De Păsări De Curte

Bulion Bogat De Păsări De Curte
Bulionul bogat de păsări de curte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1045 calorii, 138g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunza de dafin, jumătatea pieptului de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Bulion Bogat De Legume, Bulion bogat de carne de vită cu morcov, și Bulion bogat și cremos Tonkotsu Ramen.

Instrucțiuni

1
Rezervați ficatul de curcan pentru alte utilizări. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați gâtul de curcan, pipota și inima cu piept de pui, țelină, morcov, ceapă, pătrunjel, frunze de dafin, boabe de piper, cuișoare, oțet și 6 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ficat De CurcanFicat De Curcan
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura și fierbeți până când pipota este fragedă atunci când este străpunsă, aproximativ 1 1/2 ore.
3
Turnați lichidul printr-o strecurătoare fină într-un bol; scoateți lingura și aruncați grăsimea. Dacă aveți mai mult de 2 căni de bulion, reveniți la tigaie și fierbeți la foc mare pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă pentru a face 2 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Când carnea este rece la atingere, aruncați pielea și oasele; tocați fin carnea și rezervați-vă pentru pansamentul cu pâine de porumb-castan. Aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
CastaneCastane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Revista