Bulion Bogat De Păsări De Curte

Bulion Bogat De Păsări De Curte
Bulionul bogat de păsări de curte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1045 calorii, 138g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunza de dafin, jumătatea pieptului de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Bulion Bogat De Legume, Bulion bogat de carne de vită cu morcov, și Bulion bogat și cremos Tonkotsu Ramen.

Instrucțiuni

1
Rezervați ficatul de curcan pentru alte utilizări. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați gâtul de curcan, pipota și inima cu piept de pui, țelină, morcov, ceapă, pătrunjel, frunze de dafin, boabe de piper, cuișoare, oțet și 6 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Ficat De CurcanFicat De Curcan
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura și fierbeți până când pipota este fragedă atunci când este străpunsă, aproximativ 1 1/2 ore.
3
Turnați lichidul printr-o strecurătoare fină într-un bol; scoateți lingura și aruncați grăsimea. Dacă aveți mai mult de 2 căni de bulion, reveniți la tigaie și fierbeți la foc mare pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă pentru a face 2 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Când carnea este rece la atingere, aruncați pielea și oasele; tocați fin carnea și rezervați-vă pentru pansamentul cu pâine de porumb-castan. Aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
CastaneCastane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Revista