Bulgări De Zăpadă De Ciocolată Albă
Bulgări de zăpadă de ciocolată albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bază de biscuiți, nucă de cocos, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 12%. Încercați Ciocolată Albă Citrice Bulgări De Zăpadă, Bulgări de zăpadă cu nuci de Macadamia cu ciocolată albă pentru # SundaySupper, și Bulgări de zăpadă de ciocolată cu fulgi de zăpadă de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți rețeta de bază pentru cookie-uri. Formați aluatul în bile de mărimea unei lingurițe.
Întindeți nuca de cocos pe o farfurie.
Rulați fiecare bilă în nucă de cocos, apăsând astfel încât să adere.
Așezați pe foi de copt pregătite.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute.
Transferați cookie-urile în rafturi de sârmă.Între timp, într-un vas termorezistent așezat deasupra, dar fără a atinge, fierbând apă, topiți ciocolata albă. Întoarceți jumătate din fursecuri cu susul în jos și întindeți părțile plate cu ciocolata albă. Sandwich-le cu restul cookies.To face acum și
Coaceți mai târziu: când amestecați un lot de fursecuri, dublați rețeta.
Coaceți jumătate din aluat conform rețetei și împărțiți restul în 4 porții egale.
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean în plastic, apoi puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă. Pentru a vă economisi timp și bătăi de cap, etichetați punga cu aroma, temperatura cuptorului și timpul de coacere, adăugând 3 până la 6 minute la timpul obișnuit al cuptorului. Congelați aluatul până la 3 luni. Pentru a coace, feliați aluatul înghețat în runde de aproximativ 1/2 inch grosime, făcând cât mai puține sau cât doriți.
Coaceți pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie.