Bulgur umplut cu varză de Bruxelles și ciuperci uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de Bulgur cu varză de Bruxelles și ciuperci uscate. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 263 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, bulgur, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles rasă cu ciuperci și roșii uscate la soare, Umplutură Bulgur cu afine uscate și alune, și Umplutură de pâine de porumb cu varză de Bruxelles și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron se toarnă apă fiartă peste ciuperci și se înmoaie 30 de minute. Intr-o cratita de 4 litri saut ceapa in 2 linguri de unt la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați bulion și aduceți la foc mic. Se amestecă bulgurul și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Bulion
3
Tăiați și sferturi varza de Bruxelles. Într-o tigaie mare antiaderentă se încălzește restul de 6 linguri de unt la foc moderat până când spuma dispare și se sotează varza de Bruxelles, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți ciupercile din apă, stoarceți excesul de lichid și rezervați lichidul de înmuiere. Clătiți ciupercile pentru a îndepărta orice nisip și tocați grosier. Tapetați o sită așezată peste un castron cu un prosop de hârtie umezit sau filtru de cafea și strecurați lichidul de înmuiere rezervat în castron. Se toacă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Cafea
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sita
Bol
5
Într-un castron mare se amestecă amestecul de bulgur, varza de Bruxelles, ciupercile, 1/2 cană de lichid de înmuiere strecurat, pătrunjel și sare și piper după gust și se răcește complet. Umplutura poate fi făcută până la acest punct cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți umplutura la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Sare și Piper
Ciuperci
Umplutură
Pătrunjel
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Orice carne de pasăre congelată destinată umpluturii trebuie dezghețată complet, iar umplutura însăși adusă la temperatura camerei înainte de a fi introdusă în Curcan. Nu vă umpleți pasărea cu o seară înainte de a o găti; un astfel de economisitor de timp aparent poate avea rezultate periculoase. În schimb, cel mai bine este să umpleți ușor gâtul și cavitățile corpului păsării imediat înainte de prăjire. Și folosiți întotdeauna un termometru pentru carne sau citire instantanee: carnea se face atunci când temperatura celei mai groase părți a coapsei (aveți grijă să nu atingeți oasele) ajunge la 180 de metri pătrați.; umplutura coaptă în interiorul păsării se face la 160 de metri pătrați.-165 de metri pătrați. după prăjire, lăsați păsările umplute să stea 15 până la 20 de minute, o dublă asigurare că au fost atinse temperaturile necesare pentru Siguranța Alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Carne
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1
Într-un vas de copt de mică adâncime coaceți umplutura, acoperită, într-un cuptor 325 F. cuptor 40 minute (nu descoperiți în timpul coacerii).