Bulgur de vară și salată de fasole verde
Salata de Bulgur de vară și fasole verde este un vegan garnitură. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 267 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Vară Cu Fasole Verde, Rețetă De Salată De Fasole Verde De Vară, și Salată de fasole verde de vară cu Fetan și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste bulgur. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și fierbeți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se reîmprospătează sub apă curentă rece, apoi se usucă.
Tăiați fasolea verde în cruce.
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și uleiul de măsline. Pufați bulgurul cu 2 furculițe.
Adăugați fasolea verde, roșiile cherry, migdalele, sosul de mentă și lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Transferați salata bulgur într-un castron mare de servire și serviți ușor răcit sau la temperatura camerei.