Bulgur de vară și salată de fasole verde

Bulgur de vară și salată de fasole verde
Salata de Bulgur de vară și fasole verde este un vegan garnitură. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 267 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Vară Cu Fasole Verde, Rețetă De Salată De Fasole Verde De Vară, și Salată de fasole verde de vară cu Fetan și Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste bulgur. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până când apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați fasolea verde și fierbeți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se scurge și se reîmprospătează sub apă curentă rece, apoi se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Tăiați fasolea verde în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie și uleiul de măsline. Pufați bulgurul cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați fasolea verde, roșiile cherry, migdalele, sosul de mentă și lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Transferați salata bulgur într-un castron mare de servire și serviți ușor răcit sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista