Bulgur cu anghinare acidulată

Bulgur cu anghinare acidulată
Bulgurul cu anghinare acidulată este un vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, sparanghel, bulgur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Paste De Lămâie Acidulate Cu Somon, Mazăre Și Anghinare, Anghinare La Grătar Și Sos Picant De Scufundare Fumurie, și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulgurul și dați la fiert. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
3
Lăsați să stea până când lichidul este complet absorbit, 10 minute. Puf cu o furculiță.
4
Între timp, aburiți sparanghelul până când este crocant, aproximativ 5 minute. Se usucă și se taie sparanghelul în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați bulgurul, sparanghelul, anghinarea, pătrunjelul și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
7
Adăugați două treimi din migdale și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8
Presărați migdalele rămase deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista