Bulb de fenicul glazurat și fiert în stil Thomas Keller
Thomas Keller stil glazurate și fiert bec fenicul ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 9 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 52 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de oțet de vin, usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Basul Mediteranean al lui Thomas Keller cu calmar, fenicul și roșii, Filetul de porc al lui Thomas Keller, și Cookie-urile de zahăr ale lui Thomas Keller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți o cratiță suficient de mare pentru a ține liber tot feniculul într-un singur strat. Nu adăugați încă feniculul, în schimb încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Așezați bucățile de fenicul tăiate cu fața în jos în tigaie într-un singur strat liber. Gatiti pana abia incepeti sa colorati apoi intoarceti fiecare bucata.
Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi cam la jumătate.
Adăugați unt, zahăr, fulgi de piper și un vârf de sare.Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foarte mic. Se fierbe aproximativ 15 minute până când feniculul este fraged și sosul a fost redus la o glazură siropoasă, apoi se adaugă oțet. Dacă legumele par făcute înainte ca glazura să fie obținută, îndepărtați-le ușor pe o farfurie folosind o fantă în curând, apoi readuceți-le în tigaie pentru a se reîncălzi ușor odată ce lichidul s-a redus la consistența dorită.Condimentați legumele cu ardeiul negru și lingurați glazura peste ele pentru a acoperi bine.
Garnisiți cu unele dintre frunzele rezervate.