Buffalo Sandwich de pui cu brânză albastră Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 838 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ou, sos fierbinte de bivol, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de pui de bivol cu brânză albastră picantă de țelină, Sandwich cu brânză la grătar Mary cu pui de bivol picant, Jack Pepper și brânză albastră, și Buffalo Wing Burgers cu brânză albastră Slaw + GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați maioneza, brânza albastră mărunțită, usturoiul, sosul Worcestershire și sucul de lămâie până când sunt bine încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Brânză Albastră
Suc De Lămâie
Maioneză
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați cole slaw mix și aruncați bine. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chiftele Vegetariene De Pui
4
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei de canola pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Puneți sosul de bivol într-un vas superficial și dați deoparte. Condimentează puiul cu boia afumată și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Boia Afumată
Sos De Bivoli
Pui întreg
6
Puneți făina, 2 linguri de boia de ardei, 1 lingură de sare și 1 lingură de piper într-un vas superficial. Într-un alt vas superficial adăugați oul, Zara și sosul fierbinte și amestecați împreună. Dragați fiecare bucată de pui în amestecul de lapte de unt și scuturați orice exces, apoi dragați în amestecul de făină. Se prăjește până când puiul este gătit, aproximativ 4 până la 6 minute, iar temperatura internă înregistrează 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Scufundați puiul finit în sosul de bivol și puneți-le pe rulourile de club. Puneți puiul cu o cantitate liberală de slaw și formați un sandwich.