Buffalo Meat Loaf

Buffalo Meat Loaf
Buffalo Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 434 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $3.65 pe portie. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ketchup, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf, Tex-Mex Meat Loaf, și Plăcintă Cu Pâine De Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa, telina, morcovul si usturoiul in 2 lingurite de ulei intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron mare și amestecați pesmet, pătrunjel, ou, ketchup, sos Worcestershire, sare și piper. Se amestecă bivolul (nu se amestecă prea mult) și se formează amestecul într - o pâine ovală de 10 x 4 inci într-o tigaie mare de metal de mică adâncime. Aruncați șalotele și roșiile cu ulei de linguriță rămas și sare și piper după gust, apoi împrăștiați în jurul pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
BizonBizon
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Coaceți în mijlocul cuptorului 1 oră și 10 minute, sau până când un termometru introdus 2 inci în centru înregistrează 160 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Transferați pâinea de carne și legumele într-un platou și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
6
În timp ce pâinea de carne este în picioare, deglazați tigaia cu apă la foc moderat, răzuind bucăți maro și turnați printr-o sită fină într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
SitaSita
BolBol
7
Serviți pâinea de carne cu șalotă, roșii și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
SosSos
CarneCarne
8
Fiecare porție aproximativ 221 de calorii și 8 grame de grăsime
9
Auto
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista