Buffalo Chicken Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de pui Buffalo. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, sos fierbinte, pui cu carne albă măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Buffalo Chicken Burger, Salată De Burger De Pui Buffalo, și Buffalo Shredded Chicken Burger-SRC pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați morcovifelii cu 2 linguri de apă; cuptor cu microunde pede mare, amestecând în fiecare minut, până când este foartedemplu, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și lăsați-LSE răcește; mash morcovi.
Adăugați pui, albușuri de ou, țelină, pesmet și brânză;se amestecă pentru a se combina. Formați amestec de puiîn patru chiftele groase de 3/4 inci. Într-un al doilea castron, amestecați amidonul de porumb în sos fierbinte până cânddizolvat; pus deoparte. Înveliți un grătar sautigaie de grătar cu spray de gătit. Prajituri la gratar la foc mediu-mare timp de 6 minute;răsturnați și grătiți încă 4 minute.
Periajpatties cu amestec de sos fierbinte; grătar până latemperatura internă ajunge la 165 buc.f, aproximativ2 minute.
Așezați 1 burger pe fundul fiecărei role.
Garnisiți cu brânză și salată,dacă doriți. Se acoperă cu cealaltă jumătate de rulou.
Servițicu bețișoare de morcov și țelină și pansament albastru pentru scufundare, dacă doriți.