Taco salata bufet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 911 calorii, 41G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de ardei gras, smântână, Nacho doritos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, Crepes Bufet, și Chiftele Tip Bufet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se rumenesc carnea de vită măcinată și se adaugă condimentele taco și se gătește până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2
Întindeți ingredientele rămase în servirea mâncărurilor și apoi fiecare persoană își poate asambla propriile salate individuale folosind lucrurile care le plac cel mai mult.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.