Bufe De Mic Dejun Francez

Bufe De Mic Dejun Francez
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Pufurile de mic dejun francez ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 537 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bufe De Mic Dejun Francez, Bufe De Mic Dejun Francez, și Bufe De Mic Dejun Francez.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor 12 căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare separat, cremă împreună zahărul și scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouăle și amestecați din nou. Alternați adăugarea unei treimi din amestecul de făină și o treime din lapte la amestecul cremă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
6
Umpleți cupele de brioșă cu două treimi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Coaceți până la aur, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți brioșele din tigaie și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Pentru a face acoperirea, topiți untul într-un castron sau o tigaie de sticlă. Într-un recipient separat, combinați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
10
Înmuiați brioșele calde în unt, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
11
Apoi rotiți în amestecul de scorțișoară-zahăr. Nu-ți fie frică să-i îmbraci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
RolaRola
12
Lăsați copiii să ajute!

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista