Budincă Triplă De Ciocolată
Budinca triplă de ciocolată este o fără gluten desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amară, extract de vanilan, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca Tripla De Ciocolata, Triplă Budincă De Pâine Cu Ciocolată, și Triplă Budincă De Ciocolată Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, bateți împreună zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea. Într-un flux subțire, se toarnă laptele bătut până se omogenizează. Într-un flux subțire, adăugați jumătate și jumătate și amestecați până la neted.
Se toarnă amestecul printr-o sită fină sau chinois într-o cratiță. La foc mediu, amestecând constant amestecul, aduceți la fierbere. Se fierbe ușor 2 minute. Opriți focul și amestecați ciocolata dulce-amară și extractul de vanilie.
Transferați crema într-un bol de amestecare.
Umpleți un castron mare cu cuburi de gheață, așezați vasul de amestecare deasupra și adăugați apă rece pentru a acoperi cuburile de gheață.
Lăsați amestecul să se răcească, amestecând frecvent cu o spatulă de cauciuc, aproximativ 15 minute.
Îndoiți ciocolata albă și turnați amestecul în 1 cană ramekins, cupe sau cani.
La frigider până se răcește bine.
Se servește rece cu păpuși de frișcă.