Budincă "pâine" de cartofi dulci cu sos de portocale
Budinca de "pâine" de cartofi dulci cu sos de portocale necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 18 și costă 71 de cenți pe porție. Un amestec de nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 89 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budincă "pâine" de cartofi dulci cu sos de portocale, Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci, și Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 F. În bolul mare, se amestecă amestecul Bisquick și 1 1/3 căni de lapte până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu linguri pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până devin aurii. Spargeți biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Fundul de unt și părțile laterale ale tigaiei dreptunghiulare, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Răspândiți bucățile de biscuiți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se presară cu nuci pecan și stafide. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de budincă rămase cu un mixer electric la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă peste biscuiți în tigaie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se amestecă amestecul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când partea superioară este aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți toate ingredientele sosului de portocale la foc mic 5 până la 10 minute, amestecând constant cu biciul de sârmă, până când se îngroașă ușor și temperatura ajunge la 165 de ruble timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se servește cald peste budincă. A se păstra acoperit la frigider.