Budincă "pâine" de cartofi dulci cu sos de portocale
Budinca de "pâine" de cartofi dulci cu sos de portocale necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 18 și costă 71 de cenți pe porție. Un amestec de nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 89 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budincă "pâine" de cartofi dulci cu sos de portocale, Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci, și Budincă De Pâine Cu Cartofi Dulci Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 F. În bolul mare, se amestecă amestecul Bisquick și 1 1/3 căni de lapte până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu linguri pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până devin aurii. Spargeți biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Fundul de unt și părțile laterale ale tigaiei dreptunghiulare, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Răspândiți bucățile de biscuiți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară cu nuci pecan și stafide. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de budincă rămase cu un mixer electric la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă peste biscuiți în tigaie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se amestecă amestecul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când partea superioară este aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți toate ingredientele sosului de portocale la foc mic 5 până la 10 minute, amestecând constant cu biciul de sârmă, până când se îngroașă ușor și temperatura ajunge la 165 de ruble timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se servește cald peste budincă. A se păstra acoperit la frigider.