Budincă Dublă De Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca dublă de Mango. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână gelatină, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca Dubla De Ciocolata, Budinca Dubla De Ciocolata, și Budinca Dubla De Ciocolata.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan 2 Mango. Tăiați mango rămas.
Combinați mango tocat grosier și 1/4 cană de apă într-un blender; procesați până se omogenizează. Apăsați piureul printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați zahăr în tigaie, amestecând până se dizolvă.
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1 1/4 căni de apă.
Presărați gelatină fără aromă peste apă în cratiță; lasa sa stea 1 minut.
Adăugați piureul de mango, amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul uniform în fiecare din 8 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă. Acoperiți și răciți peste noapte sau până când este setat. Se acoperă uniform cu mango tăiat cubulețe.
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.