Budincă din semințe de chia
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă budinca cu semințe de chia. Această rețetă face 4 porții cu 192 de calorii, 9 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 477 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, căpșuni, semințe de chia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budinca de semințe de chia, budinca de semințe de chia și budinca de semințe de chia.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ușor laptele de migdale, iaurtul, 2 linguri de sirop de arțar, vanilia și 1/8 linguriță de sare până se omogenizează.
Se amestecă semințele de chia; se lasa sa stea 30 de minute. Se amestecă pentru a distribui semințele dacă s-au așezat. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
A doua zi, într-un castron mediu, aruncați fructele de pădure cu restul de 4 lingurițe de sirop de arțar.
Turnați budinca în 4 boluri sau pahare; puneți deasupra amestecul de fructe de pădure și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "