Budincă De Tăiței Cu Ciocolată Albă
Această rețetă servește 12. O porție conține 354 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 46 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Budincă de pâine cu ciocolată albă cu sos de ciocolată albă, Budinca de ciocolată albă roșie, albă și albastră apare, și Budinca De Ciocolata Alba.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 9 - x 13-inch vas de copt. Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului până când sunt încă ușor fermi (al dente).
Se scurge și se întinde în vasul pregătit să se răcească.
Încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mediu pentru a fierbe.
Bateți în ciocolată până se topește și se omogenizează.
Bateți ouăle, zahărul, smântâna, brânza de vaci, vanilia și sarea într-un castron mare.
Bateți ciocolata topită până se combină.
Se toarnă amestecul în tigaie peste tăiței.
Întindeți tăiței uniform în tigaie și apăsați pentru a acoperi bine.
Coaceți până devin aurii și doar setați, aproximativ 40 de minute. Se răcește 30 de minute și se servește.